Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, confirmat cu coronavirus, MORT acasă după ce a fost plimbat între două SPITALE
WhatsApp
Dintre cei patru români decedați astăzi în România, din cauza coronavirusului, două cazuri atrag atenția în mod deosebit: un bărbat care a murit în ambulanță și altul care a murit acasă, în judetul Timiș, după ce nu a fost internat la spitalul din Timișoara, deși diagonisticul era de pneumonie acută. 
Foto ILUSTRATIV

Din informațiile furnizate de Grupul de Comunicare Strategică un bărbat de 49 de ani din Timiș a fost diagnosticat cu pneumonie acută la Spitalul de Urgență din Timișoara. Acesta a fost trimis mai departe  la Spitalul de Boli Infecțioase, acolo unde însă nu a fost internat. Avea să moară acasă, la domiciliu, șase zile mai târziu. 

"Bărbat, 49 ani, din judetul Timiș, neinternat. S-a prezentat în data 20.03.2020 la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinic si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu Pneumonie acuta. În 24.03.2020, stare deteriorată solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeași dată.
Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)," informează Grupul de Comunicare Strategică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel