Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român condamnat la închisoare pe viaţă, eliberat după 20 de ani, arestat din nou pentru că a şantajat o minoră
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost aretat pentru că a şantajat o minoră că le arată părinţilor ei imagini compromiţătoare dacă nu va continua să întreţină relaţii sexuale cu el. Este vorba despre Remus Tudor, un vechi recidivist eliberat în 2012 după ce a stat 20 de ani în închisoare. A fost primul român condamnat pe viaţă, în 1990, după ce şi-a ucis o colegă de muncă.
Doi criminali români au ajuns în cătușe, după ce au ucis un om care i-a rugat să dea muzica mai încet

Ancheta poliţiei din Bucureşti a început în septembrie anul trecut, după ce o tânără de 17 ani a reclamat faptul că bărbatul i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu el, apoi a şantajat-o că va răspândi informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, care vor ajunge şi la familia sa.

Acesta a fost arestat, pentru a doua oară, în condiţiile în care acesta fusese condamnat, în anul 1990, la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis o colegă de serviciu, fiind primul român după Revoluţie care a primit o astfel de sentinţă, după ce a fost abrogată pedeapsa cu moartea.

Acesta a ieşit, însă, 20 de ani mai târziu, deoarece, potrivit legii, deţinuţii care au o cndamnare pe viaţă ar putea totuşi să iasă de după gratii dacă execută 20 de ani de pedeapsă, timp în care trebuie să aibă un comportament exemplar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel