Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român căutat pentru tentativă de viol în Germania, ARESTAT după 6 luni în România
WhatsApp
Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost arestat în România, el fiind acuzat de tentativă de viol în Germania. Deși fapta s-a petrecut în urmă cu 6 luni, românul nu va scăpa de justiția germană.  

Poliția germană a reușit să identifice, după șase luni de cercetări, autorul unei tentative de viol comise asupra unei femei de 58 de ani în Ettlingen, landul Baden-Württemberg.

Românul în vârstă de 26 de ani a fost prins miercuri, 13 ianuarie, în România, potrivit unui comunicat al Poliției din Karlsruhe citat de TAG 24

Bărbatul a fost identificat cu ajutorul probelor ADN, fiind căutat în baza unui mandat internațional de arestare.

Ce s-a întâmplat pe 22 iulie 2020

 

Incidentul s-a petrecut pe 22 iulie 2020. Românul care mergea cu bicicleta a abordat-o pe femeie într-o pădure. După ce i-a cerut niște indicații, românul a trântit victima la pământ și a încercat să o violeze.

Femeia a reușit să scape din mâinile agresorului și a mers direct la poliție. Deși inițial polițiștii nu au avut succes, iată că șase luni mai târziu agresorul a fost identificat.

Tânărul se afla în România, unde deja era cercetat penal pentru alte infracțiuni. El a fost arestat și va fi extrădat pentru a fi judecat în Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel