Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român căutat în Olanda pentru că a violat o fetiță și a exploatat zeci de români, găsit în Spania
WhatsApp
Un român de 34 de ani, căutat de mai bine de 2 ani în Olanda, a fost reținut la Pamplona, Spania, în baza unui mandat eruopean de arestare preventivă emis de la începutul lui 2018.
Sfârșit tragic pentru un român din Spania: s-a stins din viață după ce a fost bătut și jefuit de un conațional în Mallorca

Bărbatul a fost prins după un control de rutină efectuat de polițiștii spanioli, când au verificat o mașină în care se aflau trei persoane. După ce le-au verificat documentele au văzut în baza de date că românul de 34 de ani este căutat la nivel european,.

Românul de 34 de ani, căutat pentru comiterea mai multor informații precum trafic de persoane și violarea unei minore, a fost condus la Madrid și încarcerat. El urmează să fie propus pentru extrădare în Olanda, în baza mandatului de arestare preventivă emis de autoritățile olandeze pe numele său din 2018.

Potrivit autorităților olandeze, românul este căutat pentru că ar fi înșelat alți români, promițându-le joburi bine plătite în străinătate, cerându-le bani pentru serviciile sale. Inclusiv minori ar fi căzut în plasa sa. Odată ajunse în Olanda, victimele ajungeau să fie exploatate, inclusiv din punct de vedere sexual. Mai mult, acesta este acuzat că ar fi violat o minoră româncă, informează Navarra informacion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel