Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român arestat după ce a violat timp de patru ani o fetiţă
O fetiţă de 14 ani a fost violată în mai multe rânduri de un bărbat din judeţul Hunedoara, abuzurile sexuale începând de când victima avea doar 10 ani, agresorul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Foto ILUSTRATIV

Din cercetări a rezultat că fetiţa a fost agresată sexual în lunile septembrie 2016 şi septembrie 2019, iar mai apoi în februarie 2011. Faptele au avut loc prin constrângerea fetiţei, care a fost agresată fizic sau s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra, afirmă procurorii.

"Din cercetările efectuate în cauză rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată VAE, în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24.02.2011 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Citeşte şi: Trei români arestaţi după ce au violat o minoră şi au filmat-o. Imaginile au fost postate pe internet

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat instanţei Judecătoriei Deva arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile, cererea fiind admisă.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?