Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Robert Turcescu, despre Marcel Ciolacu: „E ca o amantă părăsită. Îi conducea barca lui Dragnea“
WhatsApp
Robert Turcescu a fost invitatul lui Denise Rifai în această seară. Cei doi au comentat, printre altele, și afirmațiile lui Marcel Ciolacu de aseară cu privire la Traian Băsescu.

Robert Turcescu și Denise Rifai au discutat pe marginea emisiunii de ieri, unde invitat a fost Marcel Ciolacu. Șeful interimar al PSD s-a declarat dezamăgit că atât Călin Popescu Tăriceanu, cât și Traian Băsescu nu reacționează la planul actualului guvern de a modifica legislația electorală

„Denise, zău, înțeleg că poate să îți pună Dumnezeul politicii mâna în cap și poți să te trezești președinte al Camerei Deputaților și apoi și președinte interimar la PSD. Dacă ăsta e om politic... Să mă ierte Dumnezeu, îi conducea barca lui Dragnea când dădea la știucă. Să fim serioși! Începi să folosești așa o voce de amantă părăsită... 'Vai, sunt supărat, dezamăgit pe Traian Băsescu'... Era mai interesant să fi aruncact ca Mița Baston cu vitriol. Dar el spune: 'sunt supărat pe domnul Băsescu și pe domnul Tăriceanu'. Zău, Franț?! (...) Dacă PSD era un partid puternic, ce Băsescu, ce Tărceanu?! Prin forțele noastre reușim, facem!....“, a afirmat Robert Turcescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel