Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BREAKING! A ieșit REZULTATUL ADN de la INML: Ale cui sunt oasele din pădure
Rezultatul analizei ADN efectuată de INML pe oasele din pădure despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. DIICOT a informat miercuri, 14 august, că fragmentele osoase găsite lângă o pădure din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceşanu.

UPDATE! Presa se află în posesia lor, dar încă nu a publicat rezultatele. Se așteaptă ca familiile să fie anunțate întâi. Până la ora 00.00 acest lucru nu s-a întâmplat.

Institutul Național de Medicină Legală a transmis către DIICOT rezultatul testelor efectuate pe osemintele găsite în padure, în locul indicat de Gheorghe Dincă și despre care a spus că sunt ale Luizei.

În liziera de unde au fost prelevate probele, anchetatorii au descoperit câțiva dinți, fragmente osoase, cenușă și un fragment de femur.

Gheorghe Dincă a condus anchetatorii lângă o pădure unde le-a indicat locul în care a aruncat oasele Luizei, despre care a spus că este "fata din mai". Raportul inițial a confirmat că osemintele aparțin unei fete cu vârste între 15 și 19 ani, însă abia astăzi au fost gata rezultatele analizei ADN.

DIICOT a informat miercuri, 14 august, că fragmentele osoase găsite lângă o pădure din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceşanu, ci provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, potrivit raportului de expertiză medico-legală antropologică înaintat de INML către DIICOT.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?