Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Revoltător: Minori români încurajați să omoare în chinuri câțiva cățeluși: „Ei sunt viitorii infractori!“ (VIDEO ȘOCANT)
WhatsApp
Poliția din județul Mureș face cercetări după ce a fost sesizată privind existența unor imagini ce arată un minor de 13 ani ce lovește un câine cu lopata, animalul murind din cauza rănilor.

Polițiștii din Zau de Câmpie au fost sesizați în noaptea de miercuri spre joi de către o femeie că pe o rețea de socializare au fost postate imagini video în care un băiat lovește, cu o lopată, un câine, transmite Mediafax.

Imaginile au fost filmate în comuna Papiu Ilarian. Polițiștii au vizionat imaginile, iar din cercetări a reieșit că un copil de 13 ani, din comuna Papiu Ilarian, a lovit câinele, iar în urma loviturilor animalul a murit.

Imaginile au fost înregistrate de o altă persoană și postate pe o pagină de socializare.

„Este înfiorător! Ei sunt viitorii infractori! Nu am putut urmări în totalitate cele două video, unii spun că e vorba de 2 pui de căței diferiți, uciși cu bestialitate de 2 minori diferiți. Nu am puterea să mă uit. Vă rog să faceți sesizări către IPJ Mureș”, a scris persoana care a postat clipurile.

A fost întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. „În urma interesului manifestat de mai mulți cetățeni, care au fost impresionați de acest caz, menționăm că, toate sesizările primite vor fi atașate la dosarul cauzei”, anunță Poliția Mureș.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel