Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rețetă de Florii. Somon, pregătit la cuptorul cu microunde. Rapid și surprinzător de delicios
WhatsApp
Pentru a găti mâncăruri deosebite și hrănitoare nu trebuie întotdeauna să folosești cuptorul. Azi vă învățăm cum să preparați un somon delicios, aburit în cuptorul cu microunde. Este o mâncare ușoară și sănătoasă, pe care o puteți include în dietă, pentru a slăbi fără probleme. În plus, somonul va fi gătit pe un pat de legume prăjite marinate cu condimente, care vor da culoare și multă aromă acestui fel de mâncare, ideal pentru prânz sau cină. Mai mult, prepararea somonului cu legume la cuptorul cu microunde este simplă, rapidă și practică. 
Rețetă de Florii. Somon, pregătit la cuptorul cu microunde. Rapid și surprinzător de delicios

Ingrediente pentru prepararea somonului aburit în cuptorul cu microunde: 

1 bucată de broccoli

3 ciuperci

½ bucată de ceapă

100 de grame de brânză feta

300 de grame de somon proaspăt

 pătrunjel, mărar, oregano

2 linguri de praf de usturoi

praf de sare

2 linguri de ulei de măsline

 

Somon, pregătit la cuptorul cu microunde. Cum se face

 

 

Spălăm și tocăm legumele: broccoli, ciupercile și ceapa. Pătrunjelul, mărarul și oregano se toacă mărunt și se amestecă într-un castron. Apoi adăugăm pudra de usturoi și le amestecăm foarte bine.

 Ar putea să vă placă și: Rețetă de Florii. Tort cu nuci și miere, de post: Desertul ideal care va completa masa cu pește

 

Luăm o tavă termorezistentă și punem în ea legumele tocate, amestecul de condimente și uleiul de măsline. Le amestecăm bine pentru a condimenta legumele și ca aromele să se pătrundă.

Vedeți și:  Rețetă cu pește pentru Florii: Păstrăv Bellavista cu legume, deliciul italian care te va surprinde

 

La final, așezăm, pe patul de legume, bucățile de somon proaspăt și brânza feta, care a fost tăiată în cuburi. Tava se pune în cuptorul cu microunde, la putere maximă, timp de 9 minute. Când timpul a expirat, lăsați tava în cuptorul cu microunde încă 2-3 minute, înainte a o scoate. Puteți, ulterior, servi și savura acest delicios somon, pe un pat de legume, gătit în cuptorul cu microunde. Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut rețeta de Somon, pregătit la cuptorul cu microunde, cu siguranță o să-ți placă și cea de Pască fără aluat, rețeta simplă în 4 pași. Salveaz-o acum, să n-o cauți de Paște

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel