Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Relații intime într-o primărie, cu două minore românce. I-a adus edilului la birou o copilă răpită de la şcoală
WhatsApp
Caz șocant într-o comună din Iași. Primarul Mogoşeşti Siret ar fi dat o declaraţie în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori.

Damian Butnariu ar fi recunoscut că ar fi întreținut relații intime cu două minore ce erau traficate, chiar în sediul instituţiei publice, informează Antena 3.

Detaliul șocant apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din zona oraşului Paşcani sunt judecaţi pentru trafic de carne vie. Proxeneţii sunt acuzaţi că ar fi racolat şi ar fi obligat să se prostitueze 12 fete, unele dintre ele minore, faptele având loc în perioada 2007-2009.

Numele primarului din Mogoşeşti Siret a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, ar fi formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că ar fi răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa.

În acelaşi document se mai precizează că primarul şi-ar fi menţinut declaraţia şi în timpul procesului.

Procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

Contactat telefonic ieri de „Ziarul de Iaşi", primarul Butnariu a fost destul de incoerent. Nu a negat explicit declaraţia dată în faţa anchetatorilor, ci doar a motivat că nu îşi aduce aminte. „Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci", a spus primarul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel