Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reacția Ryanair după ce într-un avion care zbura spre Londra a început să iasă fum
WhatsApp
Compania aeriană low-cost irlandeză Ryanair a reacționat după ce în cursul zilei de astăzi, o aeronavă a companiei a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. 

Potrivit comunicatului remis de Ryanair situația de panică a fost creată din cauza unui fum neidentificat în cabină, subliind că cel mai probabil a fost cauzat de ingerea fluidului de degivrare în sistemul de climatizare.

Citește și Panică într-un avion care zbura spre Londra. A început să iasă fum imediat ce a decolat de pe aeroportul Otopeni

„Acest zbor din București către Londra Stansted (21 ianuarie) a fost întârziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronavă. Pentru a minimiza întârzierea, clienții s-au îmbarcat într-o aeronavă înlocuitoare căreia i s-a efectuat un tratament de degivrare înainte de a decola către Londra. La scurt timp după decolare, ca măsură de precauție, aeronava a revenit pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, după ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat în cabină (despre care noi credem că a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare în sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat în condiții normale la București, și în prezent este inspectată de tehnicienii Ryanair. Pasagerii au primit vouchere pentru gustări și băuturi răcoritoare și urmează să se îmbarce într-o aeronavă înlocuitoare care va decola către Londra Stansted mai târziu în cursul zilei de astăzi. Ryanair le prezintă scuze sincere clienților afectați de această întârziere", se arată în comunicatul Ryanair.

Citește și Ce s-a întâmplat de fapt cu avionul spre Londra care s-a umplut de fum. Mărturia unei pasagere

Un avion al companiei Ryanair pe ruta București-Londra s-a întors de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce la bord a fost semnalată prezența fumului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel