Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rețea de proxeneți români, ANIHILATĂ în Spania. Gruparea se "mutase" recent din Germania
WhatsApp
O grupare de traficanți de persoane, formată din 26 de membrii, majoritatea români, a fost anihilată în Spania.  

O reţea de traficanţi români de persoane a fost destructurată în urma unei acţiuni comune a poliţiştilor germani şi spanioli. Gruparea, care a acționat inițial în localitatea Saarbrucken din Germania, şi-a mutat "afacerile" în Spania, din cauza unui conflict avut cu o grupare rivală.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat trei autoturisme de ultimă generaţie, 8.000 de euro cash, bijuterii în valoare de 10.000 de euro, precum şi şase arme albe.

Potrivit unui comunicat al Poliției Naționale Spaniole, 16 persoane au fost arestate în cadrul unor descinderi în forță, iar alte 10 au fost date în urmărire.

Victimele erau tinere provenite din familii sărace

Potrivit aceleiași surse, victimele rețelei erau majoritar tinere provenite din familii nevoiaşe. Acestea cădeau pradă metodei "Lover-Boy". Adesea, se îndrăgosteau de bărbaţi tineri care le promiteau un viitor mai bun. Din păcate, fetele ajungeau să fie exploatate în țări din vestul Europei.

Ancheta comună a poliţiştilor germani şi spanioli a pornit de la plângerea depusă de una dintre victime care a reușit sa fugă din ghearele grupării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel