Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răzvan Cuc anunță că se MUTĂ pe ȘANTIER. În ce stadiu sunt lucrările Autostrăzii Sebeș – Turda
WhatsApp
Încă o inspecție a ministrului Transporturilor pe șantierele ptriei și același rezultat.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a mers împreună cu directorul general al CNAIR, pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, loturile 1 și 2, pentru a verifica stadiul lucrărilor, după mai multe promisiuni făcute despre accelerarea ritmului de lucru.

Când colo, lucrările avansează tot în ritm de melc. Răzvan Cucu crede însă că dacă anunță că se mută pe șantier două zile pe săptămână, cu astfel de metode se vor speria constructorii și vor respecta termenele.

"Au avansat lucrările, dar într-un ritm destul de mic, din punctul meu de vedere, şi, în acest sens, cred că o să am o discuţie cu doamna prim-ministru şi o să-i solicit ca două zile pe săptămână, dacă îmi dă voie, să stau pe loturile astea, să văd exact cum se avansează cu mine la faţa locului. Văd că, de fiecare dată când vin pe şantier, parcă se animă, se energizează şantierul şi atunci o să fie o energie continuă pe tot parcursul săptămânii. Din această cauză o să vin două zile pe săptămână, să stau efectiv în şantier, să văd punctele unde se lucrează şi cum avansează fiecare constructor, cu atât mai mult cu cât vreau să mă ţin de promisiune, în sensul că ce mi-a promis constructorul, că la sfârşitul lunii decembrie, la sfârşitul anului, acest lot, lotul 1, va fi dat în circulaţie", a declarat Răzvan Cuc, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel