Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răzuiți un măr, adăugați o lingură de miere și lăsați amestecul să acționeze 15 minute. Un truc magnific!
WhatsApp
Mărul este un aliment esențial în dieta noastră, cu toate acestea, proprietățile sale sunt, de asemenea, ideale pentru tratamente de înfrumusețare, deoarece merele au același pH ca pielea. Din acest motiv, există mai multe produse cosmetice fabricate din mere și ideale pentru pielea mai sensibilă.
Răzuiți un măr, adăugați o lingură de miere și lăsați amestecul să acționeze 15 minute. Un truc magnific!

StiriDiaspora.ro îți oferă câteva trucuri de înfrumusețare cu măr, astfel încât să te poți bucura de toate beneficiile acestui ingredient pe pielea ta fără să cheltui bani. Este foarte ușor!

 

Mască pentru acnee cu mere

 

Grasimea pielii poate fi tratată cu mere, care ajută la echilibrarea excesului de sebum de pe piele, deci este un aliat perfect pentru pielea cu acnee.

Ingrediente:

1 măr

1 lingură de miere

Pentru a face această mască anti-acnee trebuie doar să curățați mărul și să-l răzuiți. Apoi adaugă mierea și amestecă totul până obții o pastă netedă. Aplicați această pastă pe față și lăsați-o timp de 15 minute, apoi clătiți cu apă. Repetați acest tratament de înfrumusețare de 2 ori pe săptămână și veți vedea cum se diminuează acneea pe piele.

 

Mască cu mere pentru păr gras

 

Combinația de măr cu oțet reușește să-ți echilibreze părul și să reducă excesul de sebum, prin urmare, este o mască perfectă pentru persoanele cu păr gras.

Ingrediente necesare:

1 măr

2 linguri oțet de mere

1 pahar de apă

Pentru a face acest truc de frumusețe cu măr, trebuie doar să curățați mărul și să-l tăiați în bucăți mici. Apoi, trebuie să-l puneți într-un blender adăugând oțet și apă și bateți totul până când este un lichid omogen.

Trebuie doar să aplicați această mască de mere pe părul ud cu masaje circulare ușoare. Lasă-l să acționeze 10 minute și apoi clătește cu multă apă. 

 

Mască anti-cearcăne

 

Un alt truc de frumusețe cu mere pe care îl propunem este cel care acționează împotriva cearcănelor. Dacă ești o persoană predispusă la cearcăne, ia notă de această rețetă naturală care va fi perfectă pentru a arăta o față imbatabilă.

Ingrediente:

1 măr copt

2 pahare de lapte

Pentru a obține această mască anti-cearcăne, trebuie mai întâi să spălați mărul și să îl tăiați în bucăți mari. Fierbeți laptele într-o oală mică și, la punctul de fierbere, adăugați bucățile de mere, lăsându-l să se coacă până când vedeți cum se înmoaie fructele. Apoi, trebuie doar să faceți un piure cu mărul și să-l aplicați în câteva comprese.

Puneți compresele pe ochi și lăsați-o să acționeze aproximativ 10 minute. După aceea, clătiți cu multă apă caldă și repetați procesul de 2 ori pe săptămână, veți vedea rezultatele progresiv! 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel