Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Război TOTAL între Victor Ciutacu și Marian Godină. Replici DURE
WhatsApp
Replici dure între Marian Godină și Victor Ciutacu după vestea că Traian Berbeceanu va fi numit șeful cabinetului ministrului de interne. 

„L-am suspectat până acum – pe nedrept, bag seama – pe Vela, dacă nu de bun-simț provincial, măcar de spirit de autoconservare. Sper să-l facă și pe Godină secretar de stat. Și pe mini-girafa blănoasă Pablo secretar general P.S. Îi da Securitatea certificat ORNISS inculpatului pentru corupție? Și, dacă nu, îl leagă la ochi ministrul când vin hârtiile alea nasoale de la băieți?", a fost mesajul lui Victor Ciutacu.

La scurt timp a venit și replica dură a lui Godină.

„La auzul veștii că Traian Berbeceanu va fi numit șeful cabinetului ministrului de interne, jurnalistul pupin-băloso-curist, Victor Ciutacu, „a reacționat prompt”, după cum zic gazetele care-i preiau scârboșeniile vomitate. Și spune Ciutacul că speră acum ca pe Godină să-l numească ministrul secretar de stat, iar pe „mini-girafa blănoasă” Pablo secretar general. Îi transmit ipochimenului glumeț și hipersalivator că a avut în față un personaj cu un IQ mult inferior mini-girafei blănoase și, totuși, nu a părut deranjat de poziția acestuia. Ba chiar a făcut curățenie totală la locul de muncă, nelăsând nicio parte neșlefuită de aspra-i limbuță inundată de super-harnicele glande, așa că sunt convins că, pe niște pungi de bani, l-ar vedea până și pe Pablo bun de premier și i-ar enumera chiar el numele stadioanelor, în caz că acesta le-ar uita”, a scris pe facebook Marian Godină. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel