Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
RĂSTURNARE de situație în cazul românului ucis sub ochii soției. Criminalul a fost prins din întâmplare
WhatsApp
Criminalul românului care a pierit sub ochii soției a fost prins. Acesta a fost depistat în timp ce încerca să fugă cu trenul. RĂSTURNARE de situație în cazul românului ucis sub ochii soției. Criminalul a fost prins din întâmplare
Italia. Român, ucis brutal sub ochii soției: Trupul său neînsuflețit, abandonat într-o magazie

Busuioc Gheorghe, românul bănuit că și-a înjunghiat mortal prietenul chiar sub ochii soției, a fost prins. El încerca să fugă din zonă cu trenul, potrivit RaiNews.

Cum s-a petrecut crima oribilă

 

Trupul neînsuflețit al românului Mihalcea Vasile, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit în urmă cu două nopți într-o fermă abandonată din cartierul Carbonara din Bari. Cadavrul prezenta mai multe răni prin înjunghiere, precum și alte răni provocate de un obiect contondent.

Investigațiile carabinierilor s-au concentrat imediat asupra unui prieten al victimei, Busuioc Gheorghe (44 de ani), un român recidivist care locuia în Toritto și care, între timp, dispăruse.

O unitate a Poliției de Stat din Bari a intervenit în Gara Appulo Lucane din Via Cifarelli, unde fusese semnalată prezența unor cetățeni străini care au urcat în tren într-o stare evidentă de ebrietate, hărțuind alți călători. La fața locului, deși acesta stătea cuminte pe scaunul său, agenții l-au recunoscut imediat pe Busuoic și l-au arestat.

Investigațiile în acest caz sunt încă în curs de desfășurare. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care românul și-a ucis prietenul. Anchetatorii au deja mărturia soției victimei, care a spus că soțul ei ar fi fost lovit cu o bară de fier de Busuioc Gheorghe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel