Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul filmului în care ar apărea Luiza Melencu în Italia
WhatsApp
Antena 3 a difuzat imaginile despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu.

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie. Investigatorii particulari care au filmat imaginile au fost plătiți de aici, din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu.

Citește și Mama Luizei Melencu pleacă în ITALIA să își aducă fiica ACASĂ: „Orice minut m-a costat"

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, Iulian Surugiu a declarat, astăzi, că imaginile au fost verificate de DIICOT și că nu s-a ajuns la concluzia că fata respectivă ar fi Luiza.

„Aceste imagini au mai fost prezentate înainte. Procedura este clară - în spațiul public nimeni nu poate să oprească pe nimeni să pună tot felul de filmulețe. Își asumă pentru jigniri.

Citește și Mama Luizei Melencu REACȚIONEAZĂ la afirmațiile lui Cataramă: „Nu mai știu ce să cred. Suntem RUINAȚI"

Din punct de vedere procedural, procurorii de la DIICOT sunt obligați să analizeze tot ce apare în spașiul public, aceste filmulețe, declarații, păreri. Eu sunt convins că acest filmuleț a fost verificat de echipa de polițiști și procurori DIICOT, dar din păcate nu s-a confirmat nimic până la această oră”, a spus Iulian Surugiu, în cadrul emisiunii News Magazine de la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel