Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandra nu a spus "Vine, vine", ci "Bine, bine!"
WhatsApp
Alexandra Măceșanu nu a spus „Vine, vine" atunci când a sunat la 112 și a spus că a fost violată în casa lui Gheorghe Dincă, ci „Bine, bine", diferența putând modifica ancheta. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat, miercuri,că cere ca apelurile a două persoane la 112 să fie făcute publice. 

Alexandru Cumpănașu a declarat, miercuri, în fața DIICOT, că în ziua când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 au mai fost înregistrate alte două apeluri, de la o vecină a lui Gheorghe Dincă și de la o altă persoană, familia solicitând să știe ce conțin acele apeluri.

„Mai sunt două înregistrări. Asta am cerut eu procurorului general de mai bine de două săptămâni. Sunt două înregistrări, una de la vecina lui Dincă și încă o persoană care au sunat la 112 în acea seară și care au legătură cu cauza. Față de acele două înregistrări am cerut noi, familia, ca DIICOT să le primească și să ne spună ce e cu ele. Acest lucru, din câte știu eu, nu s-a întâmplat", a spus Cumpănașu.

Potrivit acestuia, sunt detalii în apelul la 112 al Alexandrei, care pot schimba cursul anchetei.

„Fac o precizare importantă: Cred că cei care au ascultat prima dată înregistrările și au dat niște concluzii au greșit. Am ascultat și eu înregistrările chiar dacă mi-a fost foarte greu (...). Nu a spus Alexandra nicio secundă 'Vine, vine', ci 'Bine, bine'. Este o foarte mare diferență în această anchetă. Pentru că 'vine, vine' a cam fost terenul pentru a afirma că Dincă că este autorul acestor răpiri și posibile crime, ceea ce eu nu cred. Fata spune 'Bine, bine', pentru că i se spusese să elibereze linia. Este un lucru important", a afirmat Cumpănașu.

Familia Alexandrei Măceșanu a cerut, totodată, la DIICOT, o confruntare dintre Gheorghe Dincă și o persoană care s-a aflat în casa acestuia.

„Cerem și o confruntare între un martor care a declarat negru pe alb că se afla în anturajul lui Gheorghe Dincă și în casa lui Dincă. A spus cu subiect și predicat că Dincă ar fi efectuat trafic de persoane și că familia acestuia, respectiv copiii acestuia, o parte din ei, toți știau, dar o parte din ei le preluau și le duceau (victimele – n.r.) în altă țară. Este la dosar. Trebuie să fim ridicoli să nu verificăm această pistă. Acea persoană a stat în casa lui Dincă. Această confruntare este vitală. Este o confruntare între această persoană și restul familiei pentru a vedea care este adevărul", a mai spus Cumpănașu, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel