Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răspuns HALUCINANT primit de Robert TURCESCU de la MAI: „Aici e dovada putreziciunii din statul român!“
WhatsApp
Deputatul Robert Turcescu a postat răspunsul la o interpelare trimisă către Ministerul Afacerilor Interne și semnat de Carmen Dan privind perosanele condamnate care fug de închisoare.

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a postat, astăzi, pe pagina lui de Facebook un document primit de la Ministerul Afacerilor Interne și semnat de fostul ministru Carmen Dan cu privire la numărul de persoane condamnate care se sustrag executarii pedepsei cu inchisoarea.

„Cititi si va cruciti, document oficial, raspuns la o interpelare a subsemnatului adresata MAI: sint 4450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executarii pedepsei cu inchisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sint urmarite la nivel national, iar 4100 la nivel international“, spune Robert Turcescu pe Facebook.

„Aici sint retelele de trafic de carne vie, de droguri si multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul roman!“, opinează deputatul popular.

Potrivit documentului semnat de fostul Ministru Carmen Dan în iunie 2019, „Poliția Română a pus în executare 6.331 de mandate d executare a pedepsei cu închisoarea, iar în primele cinci luni ale anului în curs au dus la îndeplinire 3.017 astfel de mandate“, se mai arată în documentul publicat de Robert Turcescu.

 

„PS: ca sa aveti un ordin de marime, la penitenciarul Jilava sint incarcerati in jur de 1350 de detinuti. Daca ar fi dusi in arest si cei 4450 de condamnati care se sustrag executarii pedepsei, ar mai fi nevoie de cel putin trei penitenciare precum Jilava!“, este de părere Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel