Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan, pentru ŞtiriDiaspora: Ce urmează după căderea guvernului Dăncilă. "Preşedintele îşi doreşte ANTICIPATE"
WhatsApp
Europarlamentarul Rareş Bogdan a oferit, în exclusivitate pentru ŞtiriDiasproa.ro, câteva declaraţii referitoare la ce va urma după căderea guvernului Dăncilă.
Rareș Bogdan, despre scandalul comasării alegerilor: „Argumentele sunt și într-o parte și în alta. Trebuie să facem ce este mai bine pentru români” / Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

"România termină o epocă, epoca Dragnea. Astăzi se încheie. Cea mai neagră epocă din istoria românilor, din ultimii 30 de ani, s-a încheiat astăzi, epoca post-decembristă. Au fost trei ani de coşmar, trei ani în care nu s-a construit nimic, nu s-a guvernat decât pentru hoţi, pentru infractori, în detrimentul oamenilor cinstiţi. Nu trebuie să uite oamenii niciodată ce s-a întâmplat. Dar, în acelaşi timp, trebuie să fie convinşi că România va fi reconstruită. Oamenii cinstiţi vor avea cuvântul în sfârşit.

Ştim exact că este o stuaţie complicată, că e o situaţie  economică precară pe care PSD o lasă, dar vă asigur că ştim ce avem de făcut şi avem un plan minuţios pe care îl vom pune în aplicare", a declarat Rareş Bogdan, pentru ŞtiriDiaspora.ro.

Forma noului guvern va fi dată după ce şeful statului va convoca partidele la consultări, a mai precizat europarlamentarul.

"Aşteptăm ca preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, să convoace partidele la consultări, după asta vom anunţa. Deocamdată au fost zile grele, au fost ore grele, au fost oameni care au dezamăgit şi o surpriză plăcută.

Printre semnatarii moţiunii am avut, din partea grupului minorităţilor naţionale doi parlamentari şi au votat 10 la moţiune, din care, marea majoritate pentru căderea guvernului. E un fapt pozitiv".

 

Rareş Bogdan: "Domnul preşedinte Iohannis este cel care îşi doreşte anticipate"

 

Cât despre posibilitatea organizării alegerilor anticipate, lucru cerut şi de alianţa USR-PLUS, Rareş Bogdan a precizat că primul care îşi doreşte anticipate este chiar şeful statului, pentru a da posibilitatea cetăţenilor să aleagă.

"Domnul preşedinte Iohannis este cel care îşi doreşte anticipate. Restul pot fi alături de preşedintele Iohannis să îşi dorească acest lucru, dar cel care îşi doreşte cu adevărat anticipate este preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, cel care va face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple pentru că românii sunt cei care trebuie să  hotărască viitorul ţării lor", a conchis europarlamentarul Rareş Bogdan, pentru ŞtiriDiaspora.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel