Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan: "Eliberarea" celor cu probleme de COVID din spitale e ca eliberarea deţinuţilor pe baza recursului compensatoriu
WhatsApp
Rareş Bogdan susţine că eliberarea din carantină sau din spitale a celor care "au probleme de COVID" cu eliberarea deţinuţilor pe baza recursului compensatoriu, ambele iniţiative având un "cinism cras, cu iz electoral".

"Oscar Manto, ca de obicei deja, AI DREPTATE!

Asta cu ”eliberarea” din spitale/carantină/izolare a celor cu probleme de COVID-19 e cam ca aia cu eliberarea deținuților din pușcării pe baza recursului compensatoriu. Ambele situații, de un cinism cras, au iz electoral. Eu așa le văd iar CCR și Politrucii de acolo este parte direct implicată in ambele cazuri", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

În prezent, carantina sau izolarea este suspendată temporar, în România, în urma deciziei CCR care a declarat aceste măsuri drept neconstituţionale.

Ministrul Sănătăţii a anunţat ulterior că izolarea și carantinarea românilor care vin din zone cu grad mare de infectare vor redeveni obligatorii după adoptarea noului proiect de lege care a fost deja scris, iar astăzi va fi depus la Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel