Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan: "DREPTATE! Vor trece tot 30 de ani până ne vom apropia de adevărul juridic în Dosarul 10 august?"
WhatsApp
Rareş Bogdan cere săse facă dreptate în cazul violenţelor din 10 august 2018 şi speră ca acest dosar să nu aibă acelaşi parcurs de 30 de ani precum cel al "Revoluţiei".
sursa foto: Rares Bogdan / Facebook

"Dreptate!! Vinovații trebuie să plătească!

Vor trece tot 30 de ani până ne vom apropia de adevărul juridic în Dosarul „10 august”? Trăim de 30 de ani într-un stat bolnav, care nu-și apără cetățenii. Uite-așa se decredibilizează Justiția!

Constat că unele instituții ale statului nu fac niciun efort să înțeleagă că sunt în slujba cetățenilor! Am senzația că jandarmii n-au priceput nimic din ce s-a întâmplat acum 2 ani, se comportă după un șablon învechit, comunistoid, iar o parte din Justiție îi apără, din incompetență, ticăloșie/complicitate sau inerție exact pe cei care au confiscat-o sau au încercat din răsputeri să o pună în slujba PSD. Pe ce lume trăim? Aproape 800 de plângeri pentru violențele din 10 august 2018 sunt halucinații? N-a văzut o țară întreagă, și nu doar ea, cum au fost gazați protestatari pașnici, femei, copii, vârstnici, cum au fost bruscați oameni cu mâinile ridicate deasupra capului, cum turiști au fost puși la pământ fără noimă, într-un exces de zel inconștient, cum jurnaliști au fost agresați cu o plăcere criminală?

Oare un dosar crucial pentru sănătatea noastră poate avansa doar în urma presiunilor publice ale unor oameni ce refuză să se predea infractorilor?

Mai există dreptate în România, dreptate pentru oamenii cinstiți, care nu mai înghit traseismul sau idiocrația, sau ea funcționează doar când trebuie acoperiți niște mediocri, corupți, niște grupuri de interese nesimțite și politicieni mizerabili? Oare vocea românilor care se mobilizează să spere, cu ultimele puteri, că ticăloșii vor plăti, va fi, vreodată, auzită?", a transmis europarlamentarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel