Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan, atac dur la Barna şi USR-işti: „Doamne, dă-le minte!”
WhatsApp
Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că cei 30 de parlamentari USR-PLUS şi Dan Barna sunt ignoranţi şi necunoscători de tradiţii şi istorie, după votul acestora împotriva legii prin care Guvernul dă 960.000 de euro așezământului monahal românesc de la Muntele Athos.

„Aici e vorba în primul rând de istorie! Niște cărți de istorie ar fi utile. Ce fel de educație au primit acești copii de la părinții și bunicii lor? 

Cei care astăzi au votat împotriva așezământului cultural, spiritual și istoric de la muntele Athos….... se dovedesc ignoranți și necunoscători de tradiții, istorie și Diplomație. 

Oare trebuie să uităm cine suntem, de unde venim, pentru a îngroșa rândurile unor organisme fără logică spirituală? La ce recurgem când ni se frânge sufletul? Sau nu ni se mai frânge? Suntem roboți? ... 

Fără istorie, tradiții, fără inimă suntem o frunză în vânt! Doamne, dă-le minte și ajută-i să vadă adevărul, calea și viața! În acest caz nu e vorba de dogmatism și nici măcar de Spiritualitate exacerbată, dacă se poate vorbi vreodată de așa ceva, AICI e vorba de istoria noastră ca Neam, de nimic altceva”, a scris Rareş Bogdan, pe pagina de Facebook.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 960.000 euro schitului românesc "Prodromu" de la muntele Athos din Grecia. Un număr de 31 de voturi au fost împotrivă, iar toate acestea au fost de la USR-PLUS. Printre cei care au votat împotriva finanțării schitului românesc de la muntele Athos s-au numărat vicepremierul Dan Barna și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel