Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan a dat de PĂMÂNT, în DIRECT, cu Valeriu Steriu: "AGRAMATUL, SLUGOIUL politic a lui Oprea..."
WhatsApp
S-a lăsat cu replici acide în direct, la Antena 3, între europarlamentarul Rareş Bogdan şi purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu.
Sursa foto: captură Antena 3

Ambii politicieni au fost contactaţi să intre prin telefon la discuţia din platou privind dezbaterea lui Klaus Iohannis de marţi, la care Viorica Dăncilă nu este invitată. Discuţia a degenerat până în punctul în care aceştia interveneau unul peste celălalt, iar tensiunile au crescut până la adresarea unor replici dure:

Valeriu Steriu: Putem interveni şi noi? Trei răspunsuri am să dau. Vorbim amândoi? Vorbeşte domnul Rareş?

Rareş Bogdan: Dacă îmi permiteţi...

Valeriu Steriu: Nu! Nu vă permit nici eu, cum nu v-a permis domnul Nistorescu. Aţi vorbit destul.

Rareş Bogdan: Domnule Steriu, în cazul domnului Nistorescu, domnul Nistorescu a scris câteva mii de editoriale şi cărţi şi am anumit respect pentru domnia sa. În cazul domniei voastre, un slugoi politic a lui Gabriel Oprea, nu am ce să îl bag în seamă. Aşa că, lăsaţi textele!

Cornel Nistorescu (jurnalist): În sfârşit, începe să recurgă la extreme. Cum vede că nu eşti de acord cu el, devine din nou extremist.

Rareş Bogdan: Domnule Nisteorescu, nu sunt deloc, dar una este să accept din partea dumneavoastră nesimţirea, şi alta din partea unui agramat ca Steriu nesimţirea.

Valeriu Steriu: Domnul Iohannis se ascunde sub fusta lui Rareş Bogdan. Asta vede o ţară întreagă, nu doreşte să iasă la dezbatere. Pot să mai spun că la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării vom fi noi mâine dimineaţă. Peste două milioane de români sunt discriminaţi în fiecare discurs a lui Klaus Iohannis. Este un discurs de ură şui un discurs de eliminare, aşa cum spune la fiecare ieşire publică, un hate speech şi este un lucru foarte grav pentru democraţie. Domnul Iohannis nu are niciun pic de curaj, vrea doar într-un mediu protejat, cum este cel asigurat de SPP la BCU în ziua de marţi. Să vedem dacă are curaj să vină la o dezbatere cu o femeie cum este Viorica Dăncilă. Dacă nu, România îl va sancţiona şi se va vedea duminică, la vot. (...) Vedem că preşedintele stă numai în medii protejate. Este un mod laş de a face campanie şi sunt convins că ţara va sancţiona acest lucru.

Rareş Bogdan: Îi invit pe cei de la PSD să iasă în următoarele zile pe stradă aşa cum facem noi, să fie priviţi cu exact aceeaşi simpatie cu care suntem noi primiţi alături de preşedinte. Lucrurile sunt clare. În momentul în care ei vorbesc aşa, jignesc.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel