Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan, către Dan Barna: "Să nu ajungi ca Adrian Năstase"
WhatsApp
Rareș Bogdan a afirmat, vineri că Dan Barna ar trebui să "mai lase aroganțele", să nu ajungă ca Adrin Năstase, după ce liderul USR a criticat opțiunea PNL de a a avea candidat propriu pentru București. "Barna reprezintă un partid de 12%", a subliniat el.
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

"Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganțele. Sfatul meu prietenesc, colegial este să mai lase aroganțele. Din politica românească cel arogant om a fost Adrian Năstase și a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase și să lase aroganțele. Decența și respectul față de combatanți este cea mai bună abordare", a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, vineri, pentru MEDIAFAX.

Prim-vicepreședintele PNL a precizat că liberalii au dreptul și resursele necesare pentru a avea un candidați proprii pentru primăria Capitalei și pentru sectoare.

Rareș Bogdan, sfat pentru "tânărul Barna"

 

"Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este ca atunci când vorbește de Partidul Național Liberal să se uite exact la câți primari are PNL, la câte orașe codunce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că orașele mari ale României în frunte cu Cluj, Oradea, Timișoara, Alba,Reșița, Ploiești, Suceava, Piatra Nemț, Roman, Botoșani, Târgu Jiu. Și orașe mai mici ca Urlați, Comănești, Sinaia, Sebeș sunt conduse de priamri liberali. Cred că PNL a dovedit că are în interiorul său suficiente resurse pentrua a vea dreptul să pună candidați pentru cele șase sectoare și pentru Primăria Generală a Capitalei", a mai spus Rareș Bogdan.

Eurodeputatul PNL a mai adăugat că scorurile PNL de la ultimele alegeri sunt mai mari decât ale USR și că în comparație cu PNL, USR nu conduce nicio primărie.

"Domnul Barna reprezintă un partid care la ultimele alegeri a luat 12% din câte îmi amintesc.Noi reprezentăm un partid care a câștigat alegerile, care în primul tur a căștigat cu un scor de aproape 40%. La alegerile europarlamentare Partidul Național Liberal a fost primul partid pe țară și a laut un scor de 28%. Domnul Barna reprezintă un partid care a luat 22% sau 23%. PNL are 1100 de primari, domnul Barna reprezintă un partid care nu are niciun primar", mai spune acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel