Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan a DEZVĂLUIT strategia PNL: "Așa ajungem la anticipate. Noi ne dorim!"
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a explicat, la o emisiune tv, pe ce mizează președintele Klaus Iohannis și liberalii când propun un guvern condus de Ludovic Orban, dezvăluind totodată și strategia partidului. 
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a spus, într-o intervenție telefonică, în cadrul unei emisiuni, la Digi24, la care participa și Victor Ponta, că dacă viitorul guvern PNL, care va fi condus, cel mai probabil, de Ludovic Orban, nu obține sprijin în Parlament și nu trece votul de învestitură, se va merge și a doua oară cu aceelași propunere de premier și cu același guvern, iar dacă și a doua oară va fi respinsă propunerea, se ajunge la alegeri anticipate, afirmând că el este "unul dintre cei care militează pentru anticipate".

„În cazul în care nu vor reuși să-i convingă și parlamentarii vor considera că nu au de ce să voteze un guvern condus de PNL sau în jurul PNL, vom ajunge la situația în care guvernul să cadă în Parlament. Noi vom merge și-n a doua situație, în cazul în care s-ar întâmpla acest lucru, deci n-are rost să continue această stare de fapt, că noi vom merge cu același candidat, noi nu schimbăm candidatul de premier, dacă președintele pe dânsul îl alege. Deci, noi mergem cu același candidat și foarte probabil dânsul va merge cu același guvern. Așa că dacă vor să-l cadă încă o dată, vom ajunge la anticipate. Noi ne dorim anticipate, eu sunt unul dintre cei care militează pentru anticipate", a spus Rareș Bogdan la Digi24.

Președintele Klaus Iohannis este așteptat, marți, să anunțe numele viitorului premier.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?