Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ramona Bădescu s-a întors în țară după ce a fost blocată patru ani în Italia: „Facem nunta și botezul“
WhatsApp
Ramona Bădescu se află acum la București, împreună cu Ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Foumoasa româncă a oferit informații despre ceea ce urmează să se petreacă în viața sa în perioada următoare.

Ramona Bădescu a venit în luna august în România, aici unde nu a mai călcat timp de 4 ani, pentru că între timp a devenit mamă și s-a lovit și de restricțiile pandemiei. Vedeta a fost blocată în Italia, la Roma, acolo unde trăiește de 30 de ani.

Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu vedeta și a aflat că frumoasa mămică a decis să îmbrace rochia de mireasă pentru a-și oficializa relația cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali (53 ani), în ziua în care își va boteza copilul.

Vezi și: Ramona Bădescu: „Anul 2020 a fost cel mai urât an din viața mea“

Ramona Bădescu s-a întors în țară după ce a fost blocată patru ani în Italia

 

Ramona, cum e vizita în România, după 4 ani de când nu ai mai fost pe aici?

Ramona Bădescu: După ce am terminat sezonul „Te cunosc de undeva”, am plecat în Italia, dar nu m-am gândit că nu mă voi putea întoarce atâta timp în țara mea natală, mai ales că mă întorceam mereu la părinții mei, la Craiova. Am inversat apoi puțin lucrurile și părinții mei au venit să mă vadă mai des în Italia, la Roma, în acești 4 ani în care eu nu am mai fost în țară. Au venit ei la mine și i-am răsfățat acolo, mai ales că a fost momentul în care trăiam primele clipe cu iubitul meu, în noua relație.

Apoi am făcut o aniversare de neuitat atunci când eu am schimbat prefixul și am împlinit 50 de ani. Iubitul meu mi-a făcut atunci o surpriză minunată și am sărbătorit cu familia și prietenii mei apropiați, iar după aceste momente neașteptate a venit cel mai neașteptat și dorit moment din viața mea, după Crăciun, după Revelion, vestea că sunt însărcinată. De atunci, viața mi s-a schimbat total și mi-am dedicat-o, în exclusivitate, copilului meu, acestui dar minunat!

Ce te-a adus în România?

După atâta timp, chiar dacă nu am rupt niciodată legătura cu România, chiar dacă părinții mei au venit la mine în Italia, chiar dacă am mai fost prezentă în țară prin acțiuni caritabile, când am trimis materiale și măști la Primăria Capitalei, am considerat că este momentul să îi fac un dar băiețelului meu, care împlinește 2 ani în luna septembrie. Mi-am dorit să îi fac cadou o călătorie plină de emoții și senzații noi, să cunoască persoane noi, să experimenteze gusturi noi, precum cele cu care a crescut mama lui, deci, într-un cuvânt, să îi prezint țara în care eu m-am născut, să îl aduc să cunoască originile mamei sale, care, de fapt, sunt și jumătate ale lui.

Ați tot amânat botezul lui Ignazio! Acum că s-au mai liniștit apele o să îl organizați?

Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!

Continuarea, pe Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel