Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raluca Turcan anunţă că Secţia Specială va dispărea „cât de curând”
WhatsApp
Secţia Specială va dispărea „cât de curând” şi în cazul în care proiectul va fi blocat în Parlament, va fi rezolvat „pe cale parlamentară, prin Guvern”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.
gov.ro

„Este un proiect pe care PNL şi l-a asumat. În momentul de faţă există în Parlament, dacă vom constata că şi acest proiect, şi ne aşteptăm la lucrul acesta, este blocat în continuare în Parlament să îl rezolvăm pe cale parlamentară, prin Guvern, însă", a declarat vicepremierul, potrivit B1 TV.

În continuare, vicepremierul a caracterizat drept falsa retorica PSD cu privire la faptul că asumarea răspunderii nu este un demers democrat.

„Pentru că vreau să menţionez aici pentru toată lumea că PSD spune cum PNL încalcă democraţia şi substituie guvernul. Au invocat chiar şi un conflict instituţional între Guvern şi Parlament şi se substituie Guvernul Parlamentului şi venim cu angajările de răspundere”, a adăugat Raluca Turcan.

„Pe Constituţie, angajarea de răspundere este un proces parlamentar pentru că permite parlamentarilor să depună amendamente, să participe la procedura de angajare a răspunderii şi să depună moţiune de cenzură prin vot în Parlament. Dacă nu o fac înseamnă că nu pot sau nu vor”, a declarat ea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel