Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raluca Prună: Tudorel Toader să fie RETRAS din toate forurile în care reprezintă statul român
WhatsApp
Încă un conflict a apărut între foștii miniștri ai Justiției, Raluca Prună și Tudorel Toader, Prună fiind de părere că Toader trebuie retras din toate forurile în care reprezintă statul român, nu doar din Comisia de la Veneția.

Raluca Prună a scris, sâmbătă, pe pagina de Facebook, faptul că Tudorel Toader trebuie retras din toate forurile în care reprezintă statul român.

„Tudorel Toader ar trebui retras din toate forurile în care reprezintă statul român. Nu e Comisia de la Veneția singurul astfel de for, desi cel mai important. Eu nu înțeleg întârzierea în a opera aceste retrageri de încredere a statului în Toader. Justiția și atacul asupra acesteia a fost fermentul care a permis resetarea guvernamentală. Care fără presiunea societății civile nu ar fi fost posibilă”, a scris Prună.

O organizație nonguvernamentală din Iași îi cere lui Ludovic Orban retragerea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția. Reset invocă faptul că activitatea fostului ministru al Justiției a fost în „totală contradicție cu principiile, valorile, statutul și chiar recomandările Comisiei”.

Ulterior, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că Executivul Orban ia în calcul formularea unei solicitări pentru a îl retrage pe fostul ministru al Justiției Tudorel Toader din calitatea de reprezentant în Comisia de la Veneția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel