Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raed Arafat, ameninţat cu moartea: "Am primit dreptul de a ucide în numele Ţării"
WhatsApp
Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este ameninţat cu moartea de un bărbat care dă de înţeles că nu crede în existenţa noului coronavirus.  
raed_arafat

Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. Mesajul dur publicat pe reţeaua de socializare a devenit viral. 

Poliţia Română a demarat o anchetă în legătură cu mesajul de ameninţare la adresa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară, iar pânâ la ora publicării acestei ştiri avea peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.  Ulterior, postarea a fost ştearsă de pe Facebook la circa 40 de minute de la publicarea acestui articol.

Iată ce conținea postarea de pe Facebook:  „În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook. Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de covid-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. 

2. mesaj_amen (mesaj_amenintare_arafat.JPG)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel