Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pune o linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul unei lămâi într-un pahar cu apă minerală. Face minuni!
WhatsApp
Pentru a pierde din greutate, este întotdeauna mai bine să urmați câteva diete adecvate pentru fiecare persoană și să le combinați cu exerciții fizice moderate. Cu toate acestea, există soluții și remedii casnice care pot fi luate ca supliment. Printre trucurile care funcționează cel mai bine sunt lămâia și bicarbonatul de sodiu, fiind unul dintre cele mai populare. 
Pune o linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul unei lămâi într-un pahar cu apă minerală. Face minuni!

Lămâia și bicarbonatul de sodiu ajută la prevenirea acidozei, o dereglare a echilibrului acido-bazic al organismului, cauzată de producţia crescută de acizi şi de pierderea de baze. Acest dezechilibru poate afecta numeroase funcţii ale organismului, dând naştere unor simptome neplăcute, precum dureri de cap, palpitaţii sau probleme respiratorii, dar şi la complicaţii care pot pune în pericol viaţa, mai ales în cazul persoanelor care suferă deja de alte afecţiuni.

În acest fel, trucul favorizează detoxifierea organismului, expulzând o cantitate mai mare de toxine din organism și ajutând la rândul său la arderea grăsimilor. În consecință, pierzi în greutate.

Acum, ne vom concentra asupra modului de a pierde în greutate cu lămâie și bicarbonat de sodiu. Adevărul este că, așa cum vom vedea, este o rețetă foarte ușoară. 

Ingrediente:

Apă minerală

Lămâie

Bicarbonat de sodiu

Elaborare: Luați un pahar cu apă minerală. Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul unei lămâi. Se amestecă totul bine și este gata să fie consumat.

 

Cum să luați bicarbonat de sodiu și lămâie pentru a slăbi - sfaturi

 

Când vine vorba de a lua bicarbonat și lămâie pentru a pierde în greutate, este convenabil să țineți cont de o serie de sfaturi, astfel încât să puteți profita de beneficiile sale și să aibă efect.

Este esențial să luați lămâia cu bicarbonatul imediat ce este pregătită, astfel încât să nu își piardă din proprietăți. Este important ca acest preparat să fie luat întotdeauna dimineața și înainte de micul dejun pentru a facilita efectul de curățare și pentru a accelera metabolismul.

Nu-l luați niciodată pe stomacul plin, deoarece nu are același efect și asta pentru că organismul trebuie să digere hrana din care o parte, în mod natural, se transformă în toxine. În plus, poate face îngreuna digestia. 

Dacă puteți, după ce beți amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu, luați micul dejun sau mâncați la o oră distanță după ce ați băut-o. Dacă nu poți aștepta atât de mult, lasă cel puțin 30 de minute.

 

Cât timp pot bea apă cu lămâie și bicarbonat de sodiu pentru a slăbi

 

În mod normal, atunci când vrei să slăbești cu lămâie și bicarbonat, cel mai bine este să iei acest amestec în fiecare dimineață până când ai ajuns la greutatea ideală.

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că nu este bine să abuzăm de acest remediu deoarece, de exemplu, bicarbonatul de sodiu are efecte secundare atunci când este luat foarte frecvent sau o cantitate considerabilă. 

În acest fel, cel mai bine este să-l bei 15 zile la rând în fiecare dimineață. Dacă nu ați reușit să pierdeți toată greutatea pe care o doriți, lăsați să treacă o săptămână sau zece zile și începeți din nou cu această rutină.

 

Contraindicațiile apei cu lămâie și bicarbonat pentru a slăbi

 

Deși, inițial, să iei amestecul de lămâie și bicarbonat pentru a pierde în greutate nu este dăunător, adevărul este că există persoane care nu ar trebui să o ingereze pentru că este contraindicat din cauza sănătății lor sau pentru că suferă de anumite patologii. Este cazul celor: hipertensivi, persoanelor cu probleme cardiace, gravidelor, femeile care alăptează.

Acestea sunt sfaturi pe care ți le oferim, despre cum să slăbești cu lămâie și bicarbonat, deși este întotdeauna recomandat să mergi la un specialist pentru a slăbi și să-ți indice cele mai potrivite îndrumări pentru a-ți atinge obiectivul fără a-ți afecta sănătatea.

Acest articol este doar informativ, nu avem puterea de a prescrie niciun tratament medical sau de a face orice tip de diagnostic. Vă invităm să mergeți la un medic în cazul prezentării oricărui tip de afecțiune sau disconfort.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel