Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PSD, reacţie pe Facebook: "Wow! Și uite așa rămâne România de căruță!"
WhatsApp
PSD a criticat, miercuri, ideea ministrului Transporturilor, Lucian Bode, care a propus ca soluție pentru decongestionarea traficului pe Valea Prahovei folosirea unui drum forestier din zona Azuga. PSD transmite că astfel poate fi folosită căruța, "cel mai ecologic mijloc de transport".

"Soluția PNL pentru infrastructură: în loc de autostrăzi, drumuri forestiere! După ce Guvernul PNL a anulat toate procedurile parcurse de #PSD pentru Autostrada Comarnic-Brașov, a cărei construcție trebuia să înceapă în acest an, ministrul liberal Bode de la Transporturi a găsit marea soluție pentru descongestionarea traficului auto de pe Valea Prahovei: un drum forestier pe la Azuga! Wow! Și uite așa rămâne România de căruță! Dar nu e totul pierdut: căruța e cel mai ecologic mijloc de transport. Rezolvă așadar atât problemele de trafic, cât și pe ce cele de mediu și poluare! Că taxa de mediu o pun după anticipate...", arată un mesaj transmis, miercuri, de Partidul Social Democrat.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus, marţi, mai multe soluţii pentru reducerea blocajelor de pe Valea Prahovei până la finalizarea autostrăzii Comarnic - Braşov. Printre acestea se numără folosirea unui drum forestier în zona Azuga, reabilitarea unui drum județean din zona Câmpina-Valea Doftanei și un drum paralel la Sinaia, care ar trebui reabilitat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel