Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO. După Balena Albastră, o nouă provocare face RAVAGII printre adolescenți: se filmează în timp ce se aruncă în fața mașinilor
WhatsApp
Îngrijorare printre părinții din Italia, după ce o provocare extrem de periculoasă lansată pe rețeaua de socializare Tik Tok devine din ce în ce mai populară printre adolescenți. Aceștia se filmează în timp ce se aruncă în fața mașinilor și postează imaginile pe internet.

După celebra "Balena Albastră", o provocare foarte periculoasă face ravagii printre tinerii din Italia. Potrivit publicației La Stampa, adolescenții se filmează aruncându-se în fața mașinilor, după care postează imaginile pe Tik Tok. 

Semnalul de alarmă a fost tras de Francesco Emilio Borrelli, consilier al Partidului Verzilor din Napoli.

"Este nebunie pe Tik Tok! Această rețea socială trebuie închisă. Am anunțat poliția, le-am transmis înregistrarea video și sper să se ia măsuri. Acest joc este nebun, iar acei tineri sfidează moartea" a declarat Borelli.

Provocarea prin care tinerii sfidează moartea vine din Statele Unite ale Americii și a fost rapid adoptată de tinerii care locuiesc în cel mai mare oraș din sudul Italiei.

VIDEO

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel