Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PROTESTATARII din faţa casei lui Gheorghe Dincă, AMENDAŢI pentru că le strigă "RUŞINE!" poliţiştilor
WhatsApp
Vechile scene cu protestatari luaţi la întrebări şi amendaţi au revenit, chiar în faţa casei lui Gheorghe Dincă, unde oamenii protestau faţă de modul în care autorităţile au acţionat în cazul teribil de la Caracal. O femeie a fost audiată şi amendată pentru că ar fi adresat injurii agenţilor de poliţie de la faţa locului, lucru negat de aceasta. Şi deşi nu le-a spus unde locuieşte, poliţia a găsit unde să îi trimită amenda.

"Cristina Diceanu, din Deveselu, a primit 300 de lei amendă. Ea spune că le-a strigat polițiștilor ”Să vă fie rușine”. În procesul verbal, oamenii legii susțin că ”a adus injurii și expresii jignitoare organelor de poliție fără a avea un motiv întemeiat de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, lezând onoarea și demnitatea acestora”", scrie Libertatea.

„Motivul? “Le-am strigat polițiștilor că trebuie să le fie rușine. Că degeaba mai stau acum de pază la casă. Nu i-am jignit, nu i-am înjurat. Doar le-am strigat să le fie rușine. Imediat m-au apucat de braț și mi-au spus să-i însoțesc la secție”, a spus femeia, citată de aceeaşi sursă.

Citeşte şi: SCANDAL între Băsescu şi Lazarus, în DIRECT. Băsescu a părăsit STUDIOUL: "Nu poți fi și OM?!"

Cinci agenţi de poliţie au ridicat-o pe femeie şi au dus-o la secţie, unde au audiat-o. Aceasta susţine că nu este singura luată pe sus în acest fel de către autorităţi, ci că mai mulţi protestatari au primit fix acelaşi tratament.

"Mi-au spus să le dau adresa, le-am spus că nu știu unde stau, stau la soacra mea. Până la urmă, m-au lăsat să plec. Mi-a venit amenda acasă”, povestește femeia, în vârstă de 50 de ani, care le*a arătat jurnaliştilor şi procesul verbal în baza căruia poliţiştii au amendat-o.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel