Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Proiectul muzical al unor tineri români RECOMPENSAT în toată Europa. SHOEBA - de la „La mine în țară“ la „Signals“
WhatsApp
După ce a lansat piesa „La mine în țară“, în care vorbește despre plecările masive ale tinerilor în străinătate, Dorian a dat lovitura cu piesa Signals.

Doi români care au format în 2017 grupul SHOEBA, Dorian și Andrei Mihai, reușesc o super performanță în clasamentele muzicale din Belgia, după ce și în Franța au făcut furori cu piesa Signals.


Colaborarea Todiefor, SHOEBA & Roméo Elvis – ”Signals” are aproape 4 milioane de vizualizări videoclipul pe Youtube, din martie până acum și este în primele 50 de piese cele mai căutate pe Shazam din Europa. Lansată sub celebrul label de muzică dance la nivel mondial, Spinnin' Records, piesa beneficiază și de un videoclip filmat în Paris.


SHOEBA este proiectul muzical românesc independent, lansat internațional, care a câștigat și Discul de Aur în Belgia cu prima lor piesa, "Signals", melodie deja difuzată de cele mai mari radiouri din Europa precum BBC One sau NRJ.
Discul de Aur a venit după ce melodia lor a depășit peste 15.000 de unități înregistrate pe platforme de streaming precum Spotify, Apple music, Google Play sau Deezer.

Dorian este artist și compozitor HaHaHa Production, născut la Constanța, care s-a lansat în 2013 pe piață muzicală din România. În 2014 a lansat single-ul de succes “Mare albastră”, cu un refren inspirat dintr-o piesă românească mai veche, ca un omagiu adus orașului sau natal. A mai avut colaborări cu artiști precum Feli, Sore, Andra, Alexandra Stan, cea mai recentă fiind, în calitate dublă de cântăreț și compozitor, cu Smiley pentru piesă “Aprinde scânteia”.


În 2018, Dorian a demarat și un proiect muzical manifest cu o componentă socială puternică în cadrul căruia a lansat deja piesele “La mine în țară” despre plecările masive ale tinerilor în străinătate și “Chip cioplit” despre păcatele preoțimii românești, iar acum a dat lovitura cu SHOEBA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel