Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Profesoara româncă, gest șocant după ce s-a vindecat de Covid
O profesoară din Suceava a încercat să îşi ia viaţa la câteva ore după externarea din spital, unde fusese tratată de o formă uşoară de COVID.     
Foto ILUSTRATIV

Femeia de 43 de ani, profesoară de matematică, era singură acasă luni seară, în momentul în care a făcut gestul extrem. Copleşită de gânduri negre, s-a aruncat în gol de la etajul IV. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face pentru că nu răspundea la telefon. 

În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, cu fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. A suferit o intervenţie chirurgicală, iar starea ei este deocamdată stabilă, scrie adevarul.ro. Surse din anturajul femeii susţin că aceasta suferea o formă severă de depresie, accentuată şi de plecarea soţului la muncă în străinătate. În ultima perioadă, mai multe persoane diagnosticate cu COVID-19 au încercat să îşi ia viaţa.

Duminică după-amiaza, un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis chiar în salonul în care era internat.  În noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, un pacient COVID de 73 de ani s-a aruncat de pe ferastra salonului, de la etajul 1.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?