Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Premiere la BCN Film Fest
WhatsApp

Cea de-a cincea ediție a Festivalul Internațional de Film Barcelona-Sant Jordi, care va avea loc în perioada 15 - 23 aprilie la cinematografele Verdi, a lansat programul complet. Lista cuprinde 60 de titluri din 24 de țări, care sunt distribuite în șase secțiuni ale concursului regizat de Conxita Casanovas.

Printre noile producții la care se adaugă cele deja prezentate anul trecut în februarie se numără Minamata, de Andrew Levitas, cu Johnny Depp în rolul fotografului de război W. Eugene Smith și Wild Mountain Thyme, de John Patrick Shanley, cu Jamie Dornan, Emily Blunt, Christopher Walken și Jon Hamm.

Alte titluri care vor fi prezente sunt: ”Poetul și spionul”, de Gianluca Jodice; ”Hotel Coppelia”, de José María Cabral; ”Viața secretă a copacilor”, de Jörg Adolph; ”Last call”, regizat de Steven Bernstein cu Rhys Ifans și John Malkovich în distribuție și ”A Friendly Tale”, de Daniel Cohen, cu Vincent Cassel și Bérénice Bejo.

Așa cum a fost anunțat anterior, BCN Film Fest va fi organizat tradițional, și va aduce un omagiu lui Charlie Chaplin cu o retrospectivă extinsă a filmografiei sale.

 

 

Sursa foto – Facebook - BCN Film Festival

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel