Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preliminariile CM 2022: România - Germania, rezultat final
WhatsApp
Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă duminică seara de reprezentativa Germaniei cu scorul de 0-1. Jucătorul meciului pentru România a fost portarul Florin Niță, ale cărui intervenții au limitat proporțiile scorului.
Preliminariile CM 2022: România - Germania, rezultat final

Mirel Rădoi a impus o strategie curajoasă, ofensivă, însă Germania a dominat, atât teritorial, cât și din punct de vedere al posesiei. Prima ocazie importantă a meciului i-a aparținut lui Kai Havertz, al cărui șut din careu a fost respins de Niță.

Românii au replicat prin Mihăilă, care la rândul lui a trimis un șut spre poarta lui Neuer, însă imprecis, puțin pe lângă.

Germania a deschis scorul în minutul 17, când Kai Havertz a pasat în fața porții pentru Serge Gnabry, care a marcat nestânjenit.

Peste doar 2 minute, nemții au avut șansa de a majora, șutul lui Joshua Kimmich nimerind bara transversală.

După reluare, nemții au jucat puțin mai relaxați, dar au fost totuși cei care l-au pus la încercare pe Niță, care a avut două intervenții foarte bune.

Dealtfel, Niță a fost omul meciului, intervențiile sale reușind să limiteze scorul, nemții putând câștiga mult mai clar, fără intervențiile portarului român.

Tot Niță a fost în prim plan în ultimele 10 minute ale partidei, când a respins spectaculos alte două șuturi ale lui Timo Werner.

Pe finalul jocului tricolorii au reușit să își creeze două faze periculoase în careul german, nereușind însă să fructifice.

După această înfrângere, România ocupă locul 4 în grupa J, cu 3 puncte, primele două locuri fiind ocupate la egalitate de puncte (6), de Germania și Armenia, pe locul 3 aflându-se Macedonia de Nord, care a câștigat cu 5-0 meciul cu Liechtenstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel