Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Precizări despre declaraţia pe propria răspundere. Ce trebuie să facă minorii
WhatsApp
Minorii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani completează şi semnează singuri declaraţia pe propria răspundere, cu menţiunea că aceştia trebuie să respecte condiţiile individuale de deplasare şi că le este interzisă participarea la activităţi fizice colective, precizează, miercuri seară, Grupul de Comunicare Strategică.
Foto ILUSTRATIV

GCS a realizat un material care vine să aducă lămuriri privind o serie de situaţii legate de măsurile luate prin ordonanţele militare emise până în prezent.

„În cazul minorilor sub 16 ani, declaraţia trebuie completată şi semnată de unul dintre părinţi sau de tutorele legal. Minorii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani completează şi semnează singuri declaraţia pe propria răspundere, cu menţiunea că aceştia trebuie să respecte condiţiile individuale de deplasare şi că le este interzisă participarea la activităţi fizice colective. De asemenea, minorii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani vor avea asupra lor şi documentele de identitate”, arată GCS.

În ceea ce priveşte minorii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 16 ani, deplasarea acestora în afara locuinţei trebuie efectuată sub supravegherea sau cu încuviinţarea părinţilor sau a tutorelui legal.

„În contextul epidemiologic actual, recomandăm limitarea la minim a acestor deplasări”, subliniază Grupul de Comunicare Strategică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel