Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prăjitura cu ciocolată dietetică. Un desert, gata în 5 minute. Are doar 37 de calorii 
WhatsApp
Prăjitura cu ciocolată dietetică. Un desert, gata în 5 minute. Are doar 37 de calorii. Se face cu fulgi de ovăz, cacao și iaurt grecesc. Desertul are doar 37 de calorii pentru o porție. Prăjitura este la fel de delicioasa ca cele din ciocolată „normală”. Desertul poate fi savurat la micul dejun, lângă o ceașcă de lapte sau cafea, dar și ca o gustare după cină.   
Prăjitura cu ciocolată dietetică. Un desert, gata în 5 minute. Are doar 37 de calorii 

Pentru preparare nu este necesar să cântăriți toate ingredientele pe un cântar. Ca unitate de măsură este suficientă o ceașcă simplă.

Trebuie să încerci și: Plăcintă cu mere, fără făină și zahăr: Rețeta delicioasă și sănătoasă, potrivită pentru diabetici, alergici și pentru pofticioși

Ingrediente pentru nouă porții:

trei sferturi dintr-o ceașcă de iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi;

un sfert de cană de lapte degresat;

o jumătate de cană de pudră de cacao;

aceeași cantitate de fulgi de ovăz din cereale integrale;

o jumătate de cană de stevie (sau o cană de zahăr simplu sau brun);

o linguriță de praf de copt;

un ou; 

un praf de sare

 

Prăjitura cu ciocolată dietetică. Un desert, gata în 5 minute. Are doar 37 de calorii. Cum se face 

 

Preîncălziți cuptorului la 200 de grade și ungeți un vas de copt cu ulei. Apoi cu un robot de bucătărie sau pur și simplu cu o lingură amestecați, într-un castron, iaurtul, laptele, pudra de cacao, fulgii de ovăz, stevia, oul, drojdia și un praf de sare.

Încercați și: Brioșe cu banane și ciocolată. Un desert ușor, fără unt, zahăr și făină. Are doar 90 de calorii

Mixați compoziția cu robotul trei sau patru minute, până când amestecul devine neted. Odată ce amestecul este gata, se toarnă în tava unsă cu ulei, nivelându-l bine.

Vedeți și: Brigadeiro. Rețeta braziliană a bomboanelor de casă din trei ingrediente. Sunt gustoase și se fac extrem de simplu și rapid

Tava se dă la cuptor pentru un sfert de oră, la 200 de grade. După 15 minute, puteți face testul scobitorii. Dacă scobitoarea iese încă umedă, mai lăsați prăjitura în cuptor pentru câteva minute. După ce desertul este  gata, se lasă să se răcească și apoi se taie în nouă pătrate destul de mari. Poftă bună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel