Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ponta, DERAPAJ în DIRECT la adresa lui Dacian Cioloș pe tema vaccinării: "Zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru"
WhatsApp
Victor Ponta și Dacian Cioloș au avut un shimb dur de replici într-o dezbatere electorală la postul Digi 24. Cei doi s-au contrat pe tema vaccinării. 

Mai mulți candidați la alegerile parlamentare au fost prezenți la o dezbatere electorală în studioul Digi24. Ei au fost întrebați dacă se vor vaccina împotriva Covid-19.

În timp ce Eugen Tomac (PMP), Robert Sighiartău (PNL), Victor Ponta (Pro România), Alexandru Rafila (PSD) și Tanczos Barna (UDMR) au spus ca se vor vaccina, Dacian Cioloș (USR-PLUS) a ezitat. Ca urmare, Victor Ponta a replicat: "Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord”.

Iată dialogul, potrivit Digi24:

Cosmin Prelipceanu, jurnalist Digi24: Vă veți vaccina anti- COVID?

Eugen Tomac: Categoric. Abia aștept să sosească vaccinul în țară. Suțin, cred cu tărie acest vaccin. Va fi un vaccin sigur.

Robert Sighiartău: Da, voi folosi acest tratament, chiar dacă nu sunt în categoria risc, dar ca să protejez.

Victor Ponta: Da, si eu și familia, dar numai după ce mai întâi se vor vaccina persoanele vulnerabile, nu politicienii întâi. Nu trebuie să fie obligatoriu, e important să explicăm populației.

Alexandru Rafila. Evident. Dar numai după autorizarea Agenției Europene și toate efectele adverse vor fi explicate bine populației. Ele nu vor înlocui prevenția.

Tanczos Barna: Sunt pentru vaccinare în general.Trebuie să avem încredere în oamenii de știință. Avem nevoie de o informare clară și detaliată despre persoanele care vor fi vaccinate și ce riscuri vor apărea.

Dacian Cioloș: Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației.

Victor Ponta: Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord cu vaccinarea.

Dacian Cioloș: Întreabă-l tu. Văd că știi mai multe decât mine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel