Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliţiştii caută după 12 ani o fetiţă româncă care avea 4 ani când a dispărut. Portretul actual al Iulianei
WhatsApp
Politiştii din Maramureş au realizat, printr-un procedeu computerizat, portretul actual al unei fetiţe care a dispărut în urmă cu 12 ani, când avea doar 4 ani.
Sursa foto: captură ziarmm.ro

Poliţiştii maramureşeni anunţă că aşteaptă informaţii în legătură cu o fetiţă care a dispărut acum 12 ani, când micuţa era în vârstă de 4 ani. Prin îmbătrânirea facială computerizată, specialiştii au publicat o fotografie a fetei, care ar trebui să reprezinte trăsăturile sale la 16 ani.

Hirda Iuliana Paula a disparut în anul 2007 din parcul Grădina Morii, din municipiul Sighetu Marmatiei, la varsta de 4 ani, şi de atunci nu a fost găsită, informează ziarmm.ro.

„În cursul lunii ianuarie a.c., la solicitarea Biroului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, specialiştii criminalişti au realizat portretul fetei dispărute, prin îmbătrânirea facială computerizată, corespunzator vârstei de 16 ani. Semnalmente: aproximativ 1,55-1,60 m inaltime, constitutie astenica, ochi caprui, par saten”, transmit autorităţile.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana din fotografie sunt rugati sa sune la 112.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel