Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Maramureș: Polițiștii au descins la un botez cu peste 50 de participanți. Amendă URIAȘĂ primită de petrecăreți
Organizatorul unui botez din Tăuții de Sus, județul Maramureș, a fost amendat cu 3.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. 

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii din Baia Sprie s-au autosesizat despre faptul, că într-un imobil din Tăuții de Sus, avea loc un eveniment privat cu participarea unui număr mare de persoane.

"A fost o petrecere privată la care au participat mai mult de 50 de persoane cât prevăd reglementările legale. Organizatorul a fost amendat cu 3500 de lei în total pentru încălcarea legii referitoare la prevenirea răspândirii coronavirusului și a celei privind tulburarea liniștii și ordinii publice”, au spus reprezentanții IPJ, transmite Mediafax.

De asemenea, polițiștii maramureșeni verifică și organizarea unei petreceri electorale organizată în localitatea Coltău, în cinstea edilului, și la care au participat zeci de persoane fără respectarea regulilor de distanțare socială.

Potrivit directmm.ro, petrecerea a avut loc în comunitatea de romi, la domiciliul părinților copilului botezat, la care nu s-a menținut nicio distanțare socială.

Conform aceleiași surse, printre participanți au fost și lideri locali ai romilor.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?