Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poze scandaloase cu un poliţist român, îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov în anus
WhatsApp
Un poliţist româna devenit vedetă pe internet. Agentul s-a fotografiat în ipostaze indecente, iar imaginile cu el gol le-a distribuit mai multor persoane, chiar și colegii săi. În unele din imagini apare îmbrăcat în haine de damă și cu un morcov înfipt în anus.

Cu ajutorul unui selfie-stick, bărbatul apare într-una din fotografii cu un morcov introdus în anus. Alte fotografii îl surprind pe polițist dezbrăcat, fotografiat din toate unghiurile posibile, sau îmbrăcat în lenjerie intimă de damă. 

Dacă imaginile ar fi rămas în albumul personal, nu ar fi fost nicio problemă. Însă omul legii a trimis fotografiile unor persoane care, la rândul lor, le-au trimis mai departe. 

Imaginile controversate au fost publicate de ziarul Vremea Nouă din Vaslui. Potrivit publicaţiei, bărbatul care apare în imagini este un poliţist din cadrul IPJ Vaslui. 


Polițiștii, evaluați psihologic periodic

 

Identitatea polițistului nu a fost făcută publică din motive lesne de înțeles. 

„În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern. Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului.

Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, se arată în comunicatul emis de IPJ Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel