Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițist român, mort după două săptămâni de suferință. Alin avea doar 21 de ani: „Ne-a demonstrat ce înseamnă să lupți”
WhatsApp
Alin Roșieanu, tânărul polițist din Constanța rănit într-un accident, a murit la spital. Alin avea 21 de ani și în numele lui s-au făcut numeroase apeluri pentru donare de sânge.

Originar din Motru, Alin Roșieanu avea 21 de ani și era pasager în mașina care a intrat într-un copac, în urmă cu două săptămâni, la Cernavodă. Atât el, cât și șoferul, polițist și el la Transporturi, erau în timpul liber când s-a produs accidentul.

„Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, este mesajul postat de prietenii lui Alin, pe o pagină de Facebook dedicată celor care au încercat să-l ajute pe tânărul polițist.

 

Europol a lansat un apel pentru donarea de sânge

 

La trei zile de la accident, sindicaliștii de la Europol au lansat un apel pentru donarea de sânge, Alin fiind în acel moment internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

„Salvează-l pe Alin! Donează urgent sânge! Alin Roșieanu este colegul nostru de numai 21 ani din cadrul SRPT Constanța, care în urmă cu două zile a suferit un teribil accident de mașină, acesta fiind momentan internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța. Viața lui stă acum în mâinile noastre, acesta având nevoie de sânge ca urmare a pierderii unei mari cantități în urma accidentului. Rugăm pe toți cei care pot face a faptă bună, să meargă să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină, la orice centru de transfuzie din țară, menționând că donați sânge pentru Roșieanu Alin – Spitalul Județean Constanța”, era mesajul Sindicatului Europol prin care anunța că Alin Roșieanu are nevoie de ajutor pentru a supraviețui.

Un apel la mobilizare a făcut și Victor Maftei, polițistul constănțean martor la două accidente teribile, la Galați și pe Autostrada Soarelui, informează Observator. În urmă cu câteva zile, polițiștii gorjeni au donat sânge pentru a-i salva viața.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel