Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliția din Londra pune gând rău jocurilor de "alba-neagra". Cum va fi pedepsită această metodă de înşelăciune
WhatsApp
Poliţiştii britanici sunt gata să pună capăt jocurilor de noroc ilegale, practicate pe stradă de bande de români. Fapta ar urma să fie trecută la fapte de "crimă organizată", potrivit site-ului The Times.
sursa foto: Flickr

Bande în toată regula formate, în mare parte, din cetăţeni români, acostează pe stradă trecători, în special turişti, pentru un joc aparent simplu, dar cu care reuşesc să păcălească oamenii şi să adune la finalul zilei sume frumoase de bani. Totul chiar în apropierea Palatului din Westminster.

Până la 14 astfel de grupări au acaparat zona la un moment dat, creând spaţii de jocuri de noroc chiar pe Westminster Bridge. Cea mai cunoscută schemă este „trucul cu trei cupe”.

sursa foto: thetimes.co.uk

Nickie Aiken, liderul consiliului municipal al Westminster, a solicitat Poliției Metropolitane să ia măsuri pentru ceea ce numeşte „o crimă organizată în mod clar” și a spus că va prelua problema personal cu Cressida Dick, comisarul Met, potrivit The times.

În acest an, până în prezent, au fost arestate 30 de persoane care practicau astfel de jocuri, aparent inofensive, dar care erau până acum doar pasibile de amendă. O parte dintre cei arestaţi au fost chiar deportaţi în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel