Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PNL, despre Florin Iordache: "Servitorul de încredere a lui Dragnea, paznic asupra legislaţiei României"
WhatsApp
PNL consideră că PSD reușește să compromită, prin toxicitatea alegerii lui Florin Iordache, o nouă instituție a statului român, Consiliul Legislativ.

„Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislației României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislația în domeniul justiției, un adevărat torționar al statului de drept, servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat al PNL.

Liberalii susțin că prin alegerea lui Florin Iordache, PSD arată că nu a înțeles „absolut nimic din mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne”.

„Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eșuată din aceste zile de a confecționa imaginea unui partid care s-ar reforma. Dovada faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic și nereformabil este tocmai susținerea lui Florin Iordache în poziția de președinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituții și cu speranța de a obține un mandat pe viață și de a profita de configurația actuală a Parlamentului. Legea de funcționare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită”, a transmis PNL.

Liberalii susțin că după alegerile din 6 decembrie „vor putea fi deparazitate toate instituțiile statului în care PSD și-a plantat oameni precum Florin Iordache în favoarea celor care într-adevăr fac cinste funcției publice”.

Cele două camere ale Parlamentului l-au votat marți în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel