Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"S-a scumpit" votul cu șpagă: Plângere la poliție: "200 lei un vot"
WhatsApp
O femeie din orașul Măgurele susține că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei. Incidentul s-a produs sâmbătă, iar femeia a anunțat poliția. Cel bănuit a fost reținut pentru 24 de ore. 

Polițiștii orașului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, privind infractiunea de coruperea alegătorilor. Acțiunea a început în urma unui denunț formulat sâmbătă de o femeie din localitate. Ea le-a spus polițiștilor că un bărbat ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un candidat.

„Polițiștii orașului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infractiunii de coruperea alegătorilor, ca urmare a unui denunț formulat de către o femeie la data de 26 septembrie a.c. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat ar fi oferit suma de 200 de lei la doua persoane, pentru a vota un candidat”, a anunțat IPJ Ilfov.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel