Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pink dispusă să plătească amenda primită de jucătoarele de handbal din Norvegia
WhatsApp

Cântăreața Pink a anunțat, pe Tweeter, ca vrea să plătească amenda care a fost impusă jucătoarelor echipei norvegiene de handbal feminin pe plajă pentru că au purtat pantaloni scurți în loc de bikini la meciul jucat împotriva echipei din Spaniei. Amenda, în valoare de 1.500 de euro, a fost dată de Federația Europeană de Handbal echipei norvegiene în timpul Campionatului European de handbal pe plajă.

Reglementările actuale privind îmbrăcămintea jucătorilor acestui sport obligă femeile să poarte bikini și că partea de jos „să nu fie mai lungă de zece centimetri”. Echipa norvegiană a solicitat autorizație înainte de începerea meciului, pentru a putea purta pantaloni scurți în loc de bikini. EHF a avertizat că echipa poate fi amendată, însă echipa a asigurat că va prelua sancțiunea.

Pe pagina oficială de Facebook, NHF a avut următorul comentariu: ”Suntem foarte mândri de aceste fete care la Campionatele Europene de Beachhandball au ridicat vocea și ne-au spus că NU, ESTE SUFICIENT! Noi, cei de la Asociația Norvegiană de Handbal, stăm în spatele vostru și vă susținem. Împreună vom continua să luptăm pentru schimbarea regulamentelor internaționale de ținută, astfel încât jucătorii să joace în echipamentul cu care se simt confortabil!”

 

 

Sursă foto - Facebook Norges Håndballforbund

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel