Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petronela a DISPĂRUT de acasă pe 7 august. La fix o săptămână, a dispărut și fiul ei. Anchetatorii încearcă să dezlege MISTERUL
Petronela a dispărut de acasă, din satul Honorici, județul Timiș, pe 7 august. Dispariția ei a fost semnalată de soțul său.
antena3.ro

Doar că misterul dispariției femeii avea să se adâncească, anunță Antena 3. La fix o săptămână, pe 14 august, și fiul femeii s-a făcut nevăzut.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, bărbatul din Honorici a anunţat dispariţia soţiei lui în data de 7 august, iar a băiatului în 14 august. Potrivit Poliţiei, bărbatul din Honorici a anunţat că în 5 august soţia lui a plecat de la domiciliul din Honorici şi nu a mai revenit. În privinţa băiatului, bărbatul a declarat că acesta a plecat de acasă în 14 august, în jurul orei 4.00 dimineaţa, când el dormea.

Surse judiciare au declarat că femeia, care are asupra sa bani şi documente personale, a mai plecat de acasă şi anul trecut, dar a revenit după trei săptămâni. Aceleaşi surse au mai declarat că atât băiatul cât şi mama lui au asupra lor telefoane, dar acestea sunt închise, potrivit Adevărul.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?